Automatiseren offertes en facturen

Vaak hoor ik dat het “administratieve” deel van ondernemen niet het leukste deel is. Zo kost het maken van een factuur vaak veel werk. Je moet het factuur-sjabloon erbij pakken, vaak een oude factuur, en die moet weer aangepast worden aan de nieuwe klant. Klantgegevens aanpassen, productregels toevoegen, BTW berekenen. Er een PDF-bestand van maken om dat bestand vervolgens weer te moeten e-mailen.

Dit kan natuurlijk allemaal veel gemakkelijker. Postversa automatiseert veel van deze zaken. Selecteer een klant en de producten of diensten die je hem hebt geleverd. Daarna zit met één druk op de knop de factuur, netjes met jouw bedrijfsopmaak, direct in de mailbox van de klant. Zo simpel kan het ook worden geregeld voor je offertes.

Heeft een klant iets bij je webwinkel gekocht, dan kan de factuur natuurlijk bijna volledig automatisch naar de klant worden gestuurd. Allemaal geen probleem, kan ik voor zorgen.

Het automatiseren van je offerte- en factuurstromen kan deels of volledig. Afhankelijk van wat er voor jou het beste werkt is er meer of minder werk voor mij te doen. Een richtprijs voor het automatiseren van in ieder geval je factuurstroom is €400,00. Wanneer je ook je offertestroom volledig wilt automatiseren moet je denken aan €750,00.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een inschatting op maat. Je mag natuurlijk ook gewoon bellen, dat kan op +31 6 8200 5435.