Webwinkel – automatiseren betalingen

Je verkoopt prachtige producten of levert mooie diensten. Maar kunnen je klanten ook bij jou online winkelen? Heb je alles wat je levert in een etalage staan? Kan jouw klant op jouw website iets aanklikken én direct betalen?

EEN WEBWINKEL OP JE SITE

Postversa zorgt ervoor dat jij ook een online winkel krijgt. Al je producten en diensten overzichtelijk op je site. Klanten kunnen je producten of diensten bekijken, hun favoriete producten bewaren, deze in hun (persoonlijke) winkelwagen zetten en direct bestellen!

Er is veel mogelijk als je een webwinkel op je site wilt hebben. De richtprijs voor een ‘Basis’-winkel is €600,00. In de ‘Basis’ zit een gevulde etalage en de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen. Neem voor de prijs van een uitgebreide winkel contact met mij op.

JE KLANTEN MET IDEAL LATEN BETALEN

Een webwinkel op je site is natuurlijk hartstikke mooi. Maar het is helemaal fijn als je klanten ook direct hun product of dienst kunnen afrekenen. Voor hen fijn, maar ook kan ik me voorstellen dat het achteraf moeten versturen van een betaalverzoek voor jou niet echt lekker werkt.

Postversa zorgt ervoor dat jouw klanten direct via iDEAL producten of diensten (in je webwinkel) kunnen afrekenen. En jij krijgt het inzicht wat wanneer én door wie betaald is.

De richtprijs voor mogelijk van iDEAL-betalingen op je webwinkel is €350,00. Ik zorg er ook voor dat je zelf iDEAL-betaalverzoeken kan maken en deze kan opsturen naar je klanten. Dit kan natuurlijk ook zonder een webwinkel.

AUTOMATISEREN OFFERTES EN FACTUREN

Vaak hoor ik dat het “administratieve” deel van ondernemen niet het leukste deel is. Zo kost het maken van een factuur vaak veel werk. Je moet het factuur-sjabloon erbij pakken, vaak een oude factuur, en die moet weer aangepast worden aan de nieuwe klant. Klantgegevens aanpassen, productregels toevoegen, BTW berekenen. Er een PDF-bestand van maken om dat bestand vervolgens weer te moeten e-mailen.

Dit kan natuurlijk allemaal veel gemakkelijker. Postversa automatiseert veel van deze zaken. Selecteer een klant en de producten of diensten die je hem hebt geleverd. Daarna zit met één druk op de knop de factuur, netjes met jouw bedrijfsopmaak, direct in de mailbox van de klant. Zo simpel kan het ook worden geregeld voor je offertes.

Heeft een klant iets bij je webwinkel gekocht, dan kan de factuur natuurlijk bijna volledig automatisch naar de klant worden gestuurd. Allemaal geen probleem, kan ik voor zorgen.

Het automatiseren van je offerte- en factuurstromen kan deels of volledig. Afhankelijk van wat er voor jou het beste werkt is er meer of minder werk voor mij te doen. Een richtprijs voor het automatiseren van in ieder geval je factuurstroom is €400,00. Wanneer je ook je offertestroom volledig wilt automatiseren moet je denken aan €750,00.

CONTACT

Enthousiast geworden? Neem gerust via het onderstaande formulier contact met me op. Dan zorg ik voor een passende inschatting, ik help je graag! Je mag natuurlijk ook gewoon bellen, dat kan op +31 6 8200 5435.

    Onderwerp

    WebsiteCommunicatieCRMeCommerceOverig