Webdesign – Onderhoud en beheer

Is je website toe aan een nieuw fris uiterlijk? Kan het allemaal wel wat professioneler? Of heb je nog geen website en wil je het gelijk goed doen?

ONTWERP NIEUWE WEBSITE

Een website voor je portfolio, een webwinkel voor je producten of diensten of een blog vol interessante foto’s en artikelen? Geen probleem!

Postversa maakt voor jou een website die er op alle mobiele apparaten goed uitziet, die snel werkt en bovendien veilig is. Ook zijn de teksten en de afbeeldingen op je website straks gemakkelijk door jezelf aan te passen.

Geen enkele website is hetzelfde. Daarom zorg ik ook altijd voorafgaand aan de werkzaamheden voor een inschatting van de benodigde investering.

Natuurlijk snap ik wel dat het fijn is om nu al te weten wat je nieuwe website ongeveer gaat kosten. Onderstaand een indicatie van een aantal varianten.

De Basis: Tot tien pagina’s met teksten en afbeeldingen. Richtprijs: €600,00

Een Plus website: De Basis met verder meer geavanceerde onderdelen als een slideshow met afbeeldingen, het beheer van een grote hoeveelheid links of een geografische kaart. Richtprijs: €950,00

Een Webwinkel: Een Plus website met een webwinkel waar jouw klanten direct kunnen afrekenen. Richtprijs: €1200,00


Alle sites inclusief hosting, beheer en onderhoud voor één jaar.

AANPASSINGEN BESTAANDE SITE

Natuurlijk kan Postversa ook je bestaande site verbeteren. Foutjes op de site oplossen of je website verder professionaliseren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van extra pagina’s, een slideshow of formulieren. Of misschien wil je je site uitbreiden met een fotogalerij of zelfs met een webwinkel? Alles is mogelijk. 

Postversa werkt met een vast tarief, dit is €70,00 per uur. In een uur kan ik veel doen.

VERHUIZEN NAAR ANDERE PROVIDER

Ben je niet tevreden met je huidige provider? Is je website te traag? Is deze te vaak niet bereikbaar of wordt je bij vragen door je huidige provider niet goed geholpen? Ik kan je website (en e-mail) verhuizen naar een andere professionele provider en jouw persoonlijk aanspreekpunt worden. 

De kosten voor een verhuizing is afhankelijk van wat er allemaal overgezet dient te worden. Een richtprijs voor een verhuizing inclusief e-mail is €300,00 per site.

ONDERHOUD EN BEHEER

Eenmaal tevreden met je nieuwe website? Postversa zorgt ervoor dat je website als nieuw blijft. Ik zorg voor het benodigde onderhoud, houd je site up-to-date en veilig. Verder maak ik periodiek reservekopieën van je website zodat je nooit iets kan kwijtraken. Tot slot help ik je met antwoorden op korte vragen, als ik hier tenminste niets voor hoef uit te zoeken of voor hoef te maken. Kortom, jij onderneemt, ik zorg voor je website!

Elke website is anders, natuurlijk kan ik wel nu al wel een richtprijs delen. De prijs voor
het onderhoud en beheer van de gemiddelde website is €12,50 per maand of €120,00 per jaar.

CONTACT

Enthousiast geworden? Neem gerust via het onderstaande formulier contact met me op. Dan zorg ik voor een passende inschatting, ik help je graag! Je mag natuurlijk ook gewoon bellen, dat kan op +31 6 8200 5435.

    Onderwerp

    WebsiteCommunicatieCRMeCommerceOverig