Hypnobirthing® Nederland

Deze vereniging heeft als doel om in Nederland en België kwalitatief hoogwaardige cursussen HypnoBirthing® te bieden. De website geeft een overzicht van alle voor de methode HypnoBirthing® gecertificeerde docenten. Ook bevat de website algemene informatie over HypnoBirthing® en over hoe je zelf docent kan worden.

De website is in de loop der tijd door verschillende partijen onder handen genomen. De meest recente partij gaf aan te willen stoppen met het onderhoud aan de website. De site werd gehost op een eigen server. Delen van de site waren verouderd en daarmee kwetsbaar geworden voor hackers. Een belangrijk onderdeel van de site, de docentenkaart, een visueel overzicht van gecertificeerde docenten in Nederland en België, werkte niet meer.

In oktober van dit jaar is Postversa ingeschakeld om de vereniging te helpen. Het eerste wat moest gebeuren was het verhuizen van de site naar een commerciële hostingpartij. Nadat dit gedaan was heeft Postversa de docentenkaart compleet vernieuwd. Daarmee is ook de kwetsbaarheid in delen van de site opgelost. Er waren problemen met het contactformulier op de site en de vereniging werkte nog met een privé e-mailadres. Ook hiervoor heeft Postversa een oplossing geboden.

Op dit moment is Postversa nog bezig met opschonen. Doordat verschillende partijen aan de website hebben gewerkt zijn er op diverse plekken stukjes software te vinden die niet meer nodig zijn en opgeruimd kunnen worden.

De website is nog in ontwikkeling, maar ben je benieuwd naar hoe een geografische kaart op een website eruit kan zien? Of ben je geïnteresseerd in HypnoBirthing®? Kijk dan gerust even op HypnoBirthing® Nederland.