Doula Den Bosch

Doula Den Bosch heeft nagenoeg alle kenmerken van een klant waar Postversa graag mee werkt. De eigenaresse van Doula Den Bosch, die overigens ook het bedrijf HypnoBirthing® Den Bosch leidt, is een jonge ondernemer, met het hart op de goede plek.

Hoewel ze prachtige diensten voor ogen had was er geen website en had ze geen idee waar te beginnen. Postversa heeft geholpen de website vorm te geven. Het is een overzichtelijke, rustige website geworden waar toekomstige klanten nu kunnen lezen over wat ze kunnen verwachten.

De website kan door Doula Den Bosch worden gevuld, het beheer doet Postversa. De site laadt snel, is beschermd tegen SPAM en hackers en elke dag wordt een kopie van de site op een veilige plek bewaard.

Postversa heeft voor Doula Den Bosch ook gewerkt aan het professionaliseren van het klantcontact. Klanten kunnen via een webformulier het eerste contact zoeken. Verder communicatie verloopt volledige via zakelijke e-mailadressen. Werk- en privémails lopen niet meer door elkaar. Alle berichten van de klanten van Doula Den Bosch zijn nu geordend en gemakkelijk terugvindbaar.

Neem gerust een kijkje op de websites van Doula Den Bosch en HypnoBirthing® Den Bosch. Zeker de moeite waard!