Beheren van je klantgegevens

Wat weet je van de klant? Wat is zijn e-mailadres, wat is zijn adres? Hoe oud is hij, heeft hij kinderen? Hoeveel klanten heb je eigenlijk, en hoeveel van deze klanten hebben meer dan eens wat bij je gekocht?

Waar heb je al deze informatie staan? Misschien staat een gedeelte van je klantinformatie in je e-mail, en de rest in een verstuurde factuur? Is die informatie nog wel up-to-date?

Postversa zorgt ervoor dat je al je klantgegevens gestructureerd op één plek komen staan. Voor jou wordt deze informatie hierdoor inzichtelijk en daarmee waardevol.

Ik zorg ervoor dat jij je klantgegevens gemakkelijk zelf kan beheren. Maar als je wilt dat je klanten dit zelf, op jouw website, kunnen doen kan Postversa hier ook voor zorgen!

Afhankelijk van je huidige klantenbestand én de manier waarop je dit georganiseerd hebt heb ik meer of minder werk nodig je klantgegevens op orde te maken. Een richtprijs voor het zorgen voor een centraal te beheren klantenbestand is €300,00.

Wanneer jij je klanten zelf hun gegevens wilt kunnen laten wijzigen moet je denken aan een eenmalige investering van €500,00.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of voor een inschatting op maat. Je mag natuurlijk ook gewoon bellen, dat kan op +31 6 8200 5435.