Communicatie – professionaliseren klantcontact

Bij jouw onderneming past een strakke website. Maar ook zakelijke communicatie geeft je bedrijf een professionele uitstraling! Werk je nu nog met een Gmail-, een Hotmail-, een Apple- of met een privé-account van je eigen provider? Staan je zakelijke- en je privéberichten door elkaar en vind je het lastig om berichten terug te vinden?

Postversa helpt met het inrichten van professioneel klantcontact.

FORMULIEREN

Ik zorg ervoor dat jouw klanten jou kunnen berichten via formulieren op je website. Dat kan via een algemeen contactformulier, maar ook via bijvoorbeeld een aanvraagformulier of een evaluatieformulier. Je klanten krijgen wanneer ze een formulier invullen natuurlijk een bevestiging dat jij het bericht hebt ontvangen. Het voordeel van formulieren is dat deze je beschermen je tegen SPAM-berichten en zorgen voor ordening van de berichten die je ontvangt.

Plaatsen van een (standaard) contactformulier op je website. Inclusief het beschermen van het formulier SPAM-berichten en het zorgen voor ontvangstbevestigingen richting de klant. Richtprijs €300,00

ZAKELIJKE E-MAIL

Postversa kan meerdere zakelijke e-mailadressen zoals info@jouwbedrijf.nl, administratie@jouwbedrijf.nl en jouwnaam@jouwbedrijf.nl leveren. Ik leer je hoe je deze e-mail op al je apparaten kan lezen en beantwoorden. Natuurlijk kan ik ook je oude e-mail overzetten naar de nieuwe mailboxen. Alles heb je dan netjes op één plek staan.

Als je ook al een website hebt, kan Postversa je zakelijke communicatie snel inrichten. Onderstaand een indicatie voor de benodigde investering voor professioneel klantcontact.

Aanmaken van maximaal drie e-mailadressen, hulp bij instellen postbussen op je (mobiele) apparaten. Richtprijs: €150,00

Overzetten van je e-mail naar een nieuw zakelijke adres. Richtprijs €200,00

CONTACT

Enthousiast geworden? Neem gerust via het onderstaande formulier contact met me op. Dan zorg ik voor een passende inschatting, ik help je graag! Je mag natuurlijk ook gewoon bellen, dat kan op +31 6 8200 5435.

    Onderwerp

    WebsiteCommunicatieCRMeCommerceOverig